80% dintre români nu s-au dus azi la muncă, pentru că au așteptat acasă curierul de Black Friday

Economia românească este, din nou, în găleată, după ce mai bine de 80% din salariați nu s-au prezentat astăzi la locul de muncă, preferând să stea acasă, să aștepte curierul cu comenzile făcute de Black Friday. Mii de firme au intrat în colaps iar unele chiar și-au închis obloanele definitiv după ce aproape nici un angajat n-a fost la servici.

Au fost și sectoare economice neafectate de lipsa angajaților, de exemplu Poșta Română, unde nu s-a văzut nici o modificare în viteza de lucru, sau la serviciul de permise București, unde oamenii au stat 8 ore la coadă sperând să se deschidă totuși un ghișeu și au plecat înjurând acasă, promițând că se întorc mâine să facă scandal.

Pe de altă parte industria IT a fost serios afectată deoarece sute de programatori s-au certat și astăzi pe Reddit România în threaduri kilometrice despre cum a fost o hoție această campanie de Black Friday și că, mai mult ca sigur, magazinele online au o agendă ascunsă și vor să facă bani.

Cei mai câștigați au fost administratorii de bloc care au găsit astfel mii de oameni acasă și le-au încasat întreținerea, aceștia neputând spune că n-au bani de paușal când tocmai le intra pe ușă televizorul cu diagonala de 102 cm și frigiderul inteligent, cu touch screen. Astfel, datoria publică la întreținere a României s-a redus cu 80 de milioane de euro în doar câteva ore.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Scris de Eftimie
21 noiembrie 2016 16:11

Alte articole

Vezi mai mult