hingheripensionariNumărul tot mai mare al pensionarilor care hrănesc câini comunitari în faţa blocului impune o soluţie radicală, a afirmat primarul Sorin Oprescu. Potrivit acestuia, pensionarii sunt responsabili pentru 75% din atacurile maidanezilor, inducând victimele în eroare că aceştia “nu muşcă” sau că “simt omul rău”.

“Asistăm la o înmulţire necontrolată a pensionarilor”, a declarat edilul-şef. “Foarte mulţi oameni îşi iau pensionari, dar îşi dau seama că nu îşi permit să îi crească şi le dau drumul în scară sau în faţa blocului. Acolo, pensionarii încep să dea de mâncare câinilor vagabonzi, botezându-i ‘Fetiţa’ şi ‘Bobiţă’ şi păzindu-le teritoriul cu bastoanele. De fapt, mai mulţi oameni sunt atacaţi zilnic de pensionari care îşi apără maidanezii decât de maidanezi.”

“Pensionarii vor fi strânşi în adăposturi la marginea oraşului, de unde vor putea fi adoptaţi”, a completat Oprescu. “Vor avea apă, mâncare, mulţi câini de hrănit şi Antena 3 la discreţie.” Oprescu speră ca măsura să aibă succes, dar se teme că multe familii vor adopta pensionari doar pentru a-i elibera din nou în faţa blocului.
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Monday, 08.10.2012 12:28 Social

National Cinematografic