nobel-pentru-pace-2012Oraşul Oslo din Norvegia este sufocat de sutele de milioane de europeni care s-au prezentat să-şi ridice premiul Nobel pentru Pace, acordat azi Uniunii Europene. Prima sută de milioane de europeni a venit azi dimineaţă, mai spre seară fiind aşteptaţi încă 200 de milioane de locuitori ai bătrânului continent.

Deja europenii au început să-şi facă planuri ce vor face şi cu consistentul premiu în bani. "O să ne cumpărăm un televizor nou, maşină de spălat şi poate ne rămâne şi de un concediu în Grecia", a explicat un european fericit. Pe de altă parte, preşedintele Academiei Regale Suedeze, a explicat că procedura de acordare va dura cel puţin câteva sute de ani. "Trebuie să dăm mâna cu fiecare, să-i pupăm pe obraji şi să-i felicităm. Am luat decizia ca, pentru a urgenta lucrurile, fiecare european să fie pupat doar pe un singur obraz".

Pentru a veni în sprijinul organizatorilor, CFR a anunţat că pune la dispoziţie patru garnituri suplimentare de tren pe ruta Bucureşti - Teiuş - Oslo.

TNR refuză să ia banii pregătiți de Guvern pentru presă. Mai bine ne apucăm de făcut bere decât să facem presă cu bani de la stat. Și chiar vorbim serios: bereatnr.ro!

Scris de Eftimie | Friday, 12.10.2012 18:25 Social

National Cinematografic