pirtie_mitropolieiLe recomandăm iubitorilor de schi din Bucureşti să profite de zilele din cursul săptămînii pentru că sâmbătă şi duminică vor veni în Capitală tot mai mulţi oameni de la munte ca să se dea cu sania.

Iată şi starea pârtiilor pentru azi:
Pârtia de la Dealul Mitropoliei: Condiţii foarte bune de schiat, zăpadă afînată, parţial însorit, stratul de zăpadă ajungînd la 30 de cm. Atenţie la babele care se dau în genunchi cu sacul.
Pârtia de la Marriot: Se schiază în condiţii acceptabile, atenţie sporită la maşini. Mulţi şoferi vă vor ruga să-i ajutaţi la împinsul maşinilor. Stratul de zăpadă e de 20 de cm., dar pensionarii cară în continuu cu roaba de pe străduţele din Cotroceni. 
Pârtia de la Academia Militară: Condiţii jalnice, zăpada e bătătorită, troleele stau în coloană, iar taximetriştii înjură schiorii şi mai ales pe schioare, care, cică, nu ştiu să schieze deloc şi le pun beţele în roate. Mare atenţie la gropile din pârtie, rămase neasfaltate.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de TNR | Wednesday, 10.02.2010 09:07 Social

National Cinematografic