sorin-ovidiu-vantuCunoscutul finanţist Sorin Ovidiu Vântu a acordat ieri un interviu către Money.ro în care şi-a exprimat profunda dezamăgire apropo de acţiunile brokerului Cristian Sima. "Ce escrocherie e asta, să fugi doar cu câteva milioane de euro? La banii ăştia nu fugeam nici măcar de la mine din casă".

Vântu s-a arătat nemulţumit şi de imaginea pe care Sima o aruncă asupra României. "Cum să mai atragem marii ţepari din UE sau Statele Unite la noi în ţară, când avem escroci de-ăştia, de mică anvergură. O să ajungem de râsul Europei, vă spun eu".

Patronul Realitatea TV a dat vina pe lipsa educaţie. "A încercat fratele meu Patriciu să ia pe lângă el nişte tineri, să fure şi ei o meserie dar nu s-a lipit nimic de ei. Ce rămâne după noi, Generaţia de Aur? Fraţii Păunescu s-au retras, Videanu nu mai e nici el tânăr, de Necolaiciuc n-am mai auzit nimic. Nu vine nimic din urmă, sunt trist", a mărturisit Vântu.
beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Saturday, 13.10.2012 10:06 Social

National Cinematografic