homar-cu-sos-remouladeUltimele date furnizate de INS arată că românii au o dietă dezechilibrată, din care lipseşte homarul, foie-gras-ul şi icrele de Manciuria. "Ne îmbuibăm cu pâine şi cartofi, dar mulţi uităm să mai punem şi-o linguriţă de caviar deasupra sau măcar un sos remoulade", au explicat nutriţioniştii.

Specialiştii în nutriţie spun că dieta românilor s-a stricat semnificativ în ultimii ani, pe vremea alimentaţiei planificate lucrurile stând mult mai bine. "Pe vremea lui Ceauşescu nu se găseau de niciunele, totul era pe raţie. Dar, ştiţi cum era, fiecare mai aveam câte o rudă pe la ţară care mai aducea un borcan de icre de manciuria, noi le duceam nişte rulmenţi şi becuri şi făceam o treabă. Oamenii mai aveau câte un homar în curte, când îl tăiau trimiteau şi la oraş", povestesc, cu nostalgie, specialiştii în nutriţie.
beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Tuesday, 16.10.2012 20:11 Social

National Cinematografic