nostradamusCunoscutul profet, om de ştiinţă şi magician Nostradamus a prezis încă din 1541, într-unul din faimoasele sale catrene, venirea iernii din 2012. “În anul când fraţii crinului vor fi în vârstă, / Unul dintre ei va deţine România Mare: / Munţii săi se vor cutremura, trecerea Latină fiind deschisă, / Mâhnit va fi pentru a fi admis marşul contra puternicului din Armenia”, se arată în catrenul referitor la buletinul meteo din România.

Experţii spun că totul este foarte clar. "Fraţii crinului" sunt guvernanţii şi primarii USL. "Cel care deţine România Mare" nu este altul decât Victor Ponta, omul care are trecut asta deja în CV. "Cutremurarea munţilor" semnifică precipitaţii abundente cu lapoviţă şi ninsoare.

Ultimul vers se referă tot la un eveniment modern. “Puternicul din Armenia” este chiar Stalin, al cărui tată, se ştie, era armean. Stalin a fost un conducător al Uniunii Sovietice, ţară din care făcea parte şi Rusia. Versetul profeţeşte cum un şofer al ambasadei Rusiei va călca o fată pe trecerea de pietoni în Sălăjan, lucru care va mâhni mulţi români.
beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Thursday, 25.10.2012 10:57 Social

National Cinematografic