nurofenjumariAnunţul a fost făcut de purtătorul de cuvânt al ocultei mondiale ce controlează din umbră companiile de medicamente. “Am observat în ultima vreme că foarte mulţi oameni graşi sunt răciţi sau gripaţi, mai ales acum, în prag de iarnă. Cu toate acestea, în loc să ia un Nurofen preferă să mai comande o porţie de mici cu muştar sau nişte ciolan cu varză”, spun fabricanţii de medicamente.

Noul Nurofen Jumări vine într-o formă apetisantă pentru graşi, ce-i va face să apeleze fără ezitare la acest medicament. “Ca o noutate, spre deosebire de alte pastile, acest medicament poate fi luat cu nişte muştar sau nişte ceapă tăiată alături”, au declarat fabricanţii de medicamente. În viitor se intenţionează lansarea pe piaţa românească a Nurofenului cu filtru, pentru fumătorii care răcesc în această perioadă a anului şi uită să-şi ia pastilele.
beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Friday, 26.10.2012 09:55 Social

National Cinematografic