romani_afectati_ora_schimbataFluctuaţiile temporale din ultimele zile de pe pieţele internaţionale au afectat şi România. Deşi iniţial specialiştii dădeau asigurări că la noi nu vor exista probleme cu schimbarea orei, mai mulţi români sunt extrem de nemulţumiţi de evoluţia cursului de schimb. Situaţia a devenit critică în noaptea de sâmbătă spre duminică, atunci înregistrându-se depăşirea pragului psihologic de 24 de ore pentru o zi calendaristică.

În consecinţă, cursul a avut de suferit, la fel şi românii care au ales să schimbe ora în această perioadă. Cei mai mulţi mizaseră pe o apreciere a zilei, preconizând un profit substanţial de o oră de somn sau de uitat la OTV. În realitate însă, mulţi s-au ales doar cu 60 de minute în plus de cicăleală din partea nevestelor sau de certat cu vecinii pe locul de parcare.

Probleme mari au avut şi cei care n-au utilizat cursul oficial de schimb, apelând la bişniţari. Deşi la prima vedere totul părea în regulă, odată schimbată ora s-au pomenit primind doar 21 de minute, diferenţa până la 60 fiind un calup de minute false sau secunde deja ieşite din uz.
Autor: Harald (aka Apatrid)
beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Monday, 29.10.2012 15:42 Social

National Cinematografic