vplay_politist_dexter_inchidereÎn urma sesizării trimise de ProTV, poliţiştii români au decis să închidă site-ul Vplay.ro, însă amână închiderea, întrucât n-au terminat de văzut unele seriale.

"Sigur, ceea ce face Vplay.ro este ilegal, am primit sesizări în acest sens, însă trebuie să fim lăsaţi să ne facem treaba conform procedurilor interne", susţine Enache Torenţu, şeful brigăzii de poliţişti care a primit sarcina de a închide Vplay.ro.

Surse din poliţie susţin că amânarea închiderii Vplay.ro ar fi fost ordonată chiar de ministrul de interne, un împătimit al serialului Dexter.

"Mai sunt 3 episoade din ultimul sezon Dexter şi închidem. Nu cred că moare Pro-ul din atât. Îl închidem şi apoi o să putem să ne uităm toţi la reluări după Singur Acasă contra unor sume modeste, pe Voyo, aşa cum doreşte ProTV-ul", susţine ministrul de Interne Mircea Duşa.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Monday, 05.11.2012 20:23 Social

National Cinematografic