Mai sînt cîteva zile pînă ce magazinele de vise vor fi închise. Şeful sindicatului vînzătorilor de vise, Dorian G., ne-a spus cîteva cuvinte cu ocazia aceasta: „Eu şi colegii mei rămânem la ideea care ne-a animat de la început: fără vise omul e mai sărac. Fără un vis pe care să lupţi să-l împlineşti, viaţa nu are sens. Magazinele de vise, iar nu raţiunea, este ceea ce ne deosebeşte de animale.”

 

Referitor la tinerii care sînt în comă, Dorian G., ne-a dat cîteva sigurări: „Ei, acum, sînt nişte oameni fericiţi. Visează ca nebunii, vă spun eu. Pentru ce să-şi revină din comă? Mulţi dintre ei sînt şi din Moldova! Acesta e un aspect care nu a sărit pînă acum la nimeni în ochi. De ce moldovenii nu vor să revină la viaţă?”

Vînzătorii de vise nu vor renunţa la ideea acestor magazine atît de uşor: „Acum, vom scoate cărţi de interpreatre a viselor.”

Peste cîţiva ani acesta preconizează deschidearea primului Mall de vise.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Mihai | Monday, 15.02.2010 09:23 Social

National Cinematografic