iredentistii maghiari despre basarabiaCercetătorii iredentişti de la Universitatea din Odorheiul Secuiesc au făcut un studiu sociologic asupra populaţiei Republicii Moldova şi au ajuns la o concluzie uluitoare. "N-are cum să fie România, aşa cum scrie pe toate gardurile, că nu-i picior de ungur pe-acolo".

Astfel, conform sociologilor, Basarabia nu poate fi pământ românesc, deoarece nu se găsesc urme ale românilor. "În primul rând nici n-au auzit de bucatele tradiţionale, gulaş, kurtos sau mamaligutz. N-au partid maghiar şi, cel mai rău, n-au nici un oltean. Sunt câţiva proşti la sud, în Transnistria, dar nu se compară cu oltenii noştri", spun autorii studiului.

Studiul fost încheiat cu o serie de concluzii uimitoare: "Conform datelor noastre sunt foarte mulţi moldoveni în Basarabia, plus ucrainieni şi ruşi. Practic, sunt un fel de vasluieni mai simpatici, ceea ce explică multe! Era imposibil ca toate omorurile şi violurile ălea să aibă loc numai în Vaslui, credem că mai bine de jumătate se petrec în Ungheni sau Dubăsari"!
Scris de Eftimie | Wednesday, 21.11.2012 08:06 Social

National Cinematografic