tramvai_vagon_cu_restaurantRegia de Transport în Comun Bucureşti a pus la cale un nou scenariu pentru ieşirea din datorii. Cum spun ei: Mare macaz a dat peste noi! Se ştie că biletele pe RATB sînt subvenţionate. Dar asta numai atunci cînd sînt cumpărate, pentru că, lucru îngrijorător, biletele se vînd din ce în ce mai prost. Pur şi simplu, nu mai au nici o căutare.


RATB a hotărît să înfiinţeze, la tramvaie, vagon restaurant. Prin această măsură fără precedent RATB speră să adune bani de salarii pentru lunile grele care se anunţă.

Gheorghe Aron, director general RATB: “Vagonul restaurant nu este singura măsură pe care o vom adopta şi din care încercăm să scoatem bani. Pe trolee şi autobuze vrem să băgăm fete care să evolueze la bară.”

Săptămîna aceasta s-au scos la concurs mai multe posturi în cadrul RATB: Ospătar manipulant, Vatman-Barman, Taxatoare picoliţă, Controlor lăutar.

 

 

 

 

 

 

 

 

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de TNR | Monday, 15.02.2010 11:00 Social

National Cinematografic