rds_discovery_scos_din_grila_bisericaRCS-RDS a decis să scoată canalul Discovery din grila Digi, după ce Biserica Ortodoxă a făcut presiuni uriaşe pentru interzicerea documentarelor ştiinţifice care contrazic adevărul exprimat în Biblie.

"S-a mers prea departe cu evoluţionismul, erau emisiuni întregi despre cum Pământul se roteşte în jurul soarelui şi alte asemenea bazaconii", susţine Patriarhul Daniel.

Patriarhia susţine că exista pericolul ca românii să creadă enormităţile difuzate de Discovery Channel şi să cadă astfel în păcate grave, care ar fi putut duce în cele din urmă la blasfemie.

"Normal că dacă îi spui unui copil zi de zi că Universul se trage din Big Bang, el va crede, chiar dacă în Biblie e scris foarte clar cum Dumnezeu a făcut lumea, oamenii, animalele şi plantele", declară Patriarhul.

Campania BOR vizează în continuare şi alţi operatori de cablu, care continuă să hulească difuzând canale interzise de dogma creştină, precum National Geographic, Animal Planet sau History.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Ionut | Saturday, 24.11.2012 16:15 Social

National Cinematografic