cuviosul_dragnea_teleormaneanulÎn prag de Crăciun, când se sărbătoreşte naşterea lui Isus, Patriarhul Daniel a ţinut să-i tempereze pe creştinii ortodocşi, atrăgându-le atenţia că ar trebui să-l celebreze mai degrabă pe Liviu Dragnea, nicidecum pe Isus. Mai ales că, spune Preafericitul Daniel, astfel s-ar sparge monotonia Crăciunului, când an de an se sărbătoreşte naşterea aceluiaşi personaj.

„Despre Isus se ştie doar că l-a înviat pe Lazăr, dar nici asta nu e foarte sigur. Liviu Dragnea, în schimb, a înviat mii de persoane decedate, cărora le-a dat puterea de a merge în secţiile de votare ca să pună ştampila pe candidaţii USL. Acesta este un miracol pe care nu-l poate nega nimeni”, a spus Patriarhul Daniel.

Dar Liviu Dragnea a înfăptuit şi alte miracole, spune Patriarhul. „A înmulţit buletinele de vot din urne, a reuşit să transforme o secretară de 23 de ani în deputat, le-a dat săracilor ulei şi făină, dovezi de netăgăduit ale harului de care se bucură Dragnea Teleormăneanul”.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Wednesday, 19.12.2012 16:56 Social

National Cinematografic