urs_in_pomul_craciunAtenţie la brazii cumpăraţi din piaţă! Chiar în cursul acestei dimineţi, un locuitor al Capitalei a sunat la OPC, nemulţumit că a găsit un urs în pomul de Crăciun proaspăt achiziţionat. Trezit din hibernare, animalul i-a devastat sufrageria şi a încercat să evadeze, fiind capturat în cele din urmă şi eliberat în pădure.

“Voiam să fac o surpriză familiei mele”, declară Decebal Popescu, victima nefericitului incident. “Am mers în piaţă şi am ales cel mai mare şi mai stufos brad, l-am urcat în maşină şi l-am adus în casă să-l împodobesc. Când l-am examinat mai atent, mi-a stat inima în loc! În brad era căţărat ditamai ursul, care a început să mormăie şi a dat să mă muşte. Până să pun mâna pe mătură să-l alung, îmi răsturnase deja totul prin casă şi ieşise pe geam. M-am dus să-i cer vânzătorului banii înapoi că mi-a dat un brad cu urs, dar ia-l pe vânzător de unde nu-i.”

Agenţii OPC spun că nu este prima oară când constată nereguli la brazii de Crăciun de pe tarabe: “Dacă nu aveţi încredere deplină în vânzător, e mai bine să vă limitaţi la brăduţi de mici dimensiuni, în care nu se pot ascunde decât veveriţe sau, în cel mai rău caz, jderi.”
Scris de Vasile | Monday, 24.12.2012 15:17 Social

National Cinematografic