brad_artificial_care_se_scuturaCaracalenii care au dorit să îşi achiziţioneze anul acesta un pom de Crăciun artificial au avut parte de o surpriză pe cinste, odată cu lansarea de către un producător local a primului brad de plastic care se scutură şi trebuie aruncat, exact ca un brad natural.

“E o invenţie revoluţionară, care îmbină principalele caracteristici ale bradului sintetic cu cele ale bradului din pădure”, spun experţii care l-au conceput. “Ca şi brazii obişnuiţi de plastic, noul produs e extrem de urât şi miroase a orice altceva, dar nu a brad. Însă, spre deosebire de aceştia, nu îl poţi ţine în debara pentru anii viitori, pentru că se scutură, se îngălbeneşte şi trebuie aruncat, exact ca pomii de Crăciun ai bunicilor noştri. Pentru clienţii care doresc o experienţă cât mai autentică, noul brad e disponibil şi în variantele de lux ‘strâmb’, 'ciuntit' şi ‘cu cetina foarte rară’, la un preţ pe măsură.”

Vânzările noului model de brad artificial au fost foarte bune, susţine producătorul ”Foarte mulţi caracaleni aveau nostalgia aruncării bradului uscat pe geam, în capul trecătorilor, dar voiau în acelaşi timp să ocrotească natura.”
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Tuesday, 25.12.2012 17:00 Social

National Cinematografic