pufuletiUn român de 28 de ani din Pipera a ajuns în atenţia tabloidelor britanice după ce a reieşit că acesta se hrăneşte doar cu pufuleţi de mai bine de 8 ani de zile, de când s-a angajat la o multinaţională din zonă. Cotidianul "The Sun" scrie că acesta refuză mâncarea gătită şi că este speriat de lumina naturală, preferând-o pe cea de birou.

"Am fost acasă de sărbători, la părinţi, şi i-am cerut mamei să-mi coacă nişte pufuleţi la cuptor. N-aveam poftă nici de cozonaci, nici de răcitură, cârnaţi sau mai ştiu eu ce alte mâncăruri de-astea care cad greu la stomac", a declarat Desmond Tănăsescu, românul care are aceste gusturi culinare ciudate.

Jurnaliştii britanici sunt îngrijoraţi de dieta românului, mai mulţi experţi precizând că nu e bine ca un corporatist să mănânce pufuleţi pe stomacul gol. "Orice om cu scaun la cap ştie că o dietă bazată exclusiv pe pufuleţi poate fi dăunătoare dacă nu mai deguşti, măcar odată la trei zile, şi câte un borcănel de iaurt cu bifidus, să poţi pune slide-ul în PowerPoint cum trebuie", concluzionează jurnaliştii britanici.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Eftimie | Thursday, 10.01.2013 10:17 Social

National Cinematografic