additional_pylonsRegimul comunist nord-coreean a reuşit, încă o dată, să uimească lumea întreagă prin halul de sărăcie în care i-a adus pe locuitorii ţării. Astfel, pe ce că stăteau cu orele la coadă la Starcraft, acum au aflat că li se va da şi pe cartelă, doar două ore pe zi, pe cap de coreean.

Situaţia este de-a dreptul disperată mai ales printre locuitorii oraşelor. “Cei care stau la ţară mai cresc nişte zergi, nişte protoşi, fac un Starcraft de casă, te mai omeneşti cu el. Dar cei de la oraş nu au nici o şansă, doar dacă au rude la ţară. Unii au pile pe la CC, mai iau Starcraft pe sub mână, dar tot e periculos”, a explicat Decebal Priestson, reporter Reuters care şi-a petrecut aproape 6 luni în Coreea de Nord.

Cei mai norocoşi se pot considera nord-coreenii din sudul ţării care, de bine de rău, mai pot face un LAN Wireless cu vecinii lor din Coreea liberă şi mai pot juca câteva hărţi, seara, când e semnalul mai bun.
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Monday, 14.01.2013 21:31 Social

National Cinematografic