cocalarii_involutie_a_speciei_umaneDupă câteva milioane de ani de evoluţie, specialiştii au descoperit cu uimire că în cadrul speciei umane a apărut, pentru prima dată, fenomenul de involuţie. Astfel, un om normal se poate transforma, după minim 10 ani de involuţie, în cocalar (homo cocalarus, cum e denumit ştiinţific).

“Este uimitor”, au exclamat oamenii de ştiinţă, “un homo sapiens perfect normal are capacitatea să involueze până la un stadiu aflat, cel puţin din punct de vedere al inteligenţei, sub homo sapiens neanderthalensis! Cei mai afectaţi de riscul cocalarismului sunt tinerii de bani gata, care primesc încă de la 18 ani BMW-uri de la părinţi”.

Cercetătorii spun că acest tip de involuţie se întâlneşte cu precădere în estul Europei, ţara noastră fiind una din zonele afectate puternic de acest proces. “Pentru o deplină involuţie, cocalarii au nevoie de un mediu special: clasă politică coruptă, repere morale inexistente la nivel de societate şi o obsesie pentru promovarea nulităţilor în mass-media”, au explicat specialiştii.
Scris de Calin | Monday, 14.01.2013 22:16 Social

National Cinematografic