CFR_are_un_nou_set_de_scuze_pentru_intarzierile_trenurilorExplozii de bucurie au avut loc în mai multe oraşe din ţară iar câteva primării au decis organizarea de festivaluri ad-hoc, cu vin fiert, mici şi pastramă precum şi alte produse tradiţionale. "După ani de blesteme pe peronul gării, în sfârşit mi-a auzit Dumnezeu rugile", a explicat plin de euforie Desmond Tănăsescu, unul din românii care a ieşit să sărbătorească cu şampanie în piaţa Universităţii.

"A fost ca la Revoluţie", povesteşte o pensionară din Ploieşti. "Am ieşit cu soţul pe casa scării, am desfăcut un vin bun, de la ţară, de la Moineşti şi am dat de băut la toţi vecinii. O vecină a pus la fiert ce-a mai rămas de la Crăciun şi diseară facem un foc de tabără în faţa blocului, cu nişte clapon la ceaun".

Mai multe ONG-uri au cerut ca ziua de 16 ianuarie să fie declarată sărbătoare naţională şi toţi muncitorii, cu excepţia angajaţilor CFR, să primească o zi liberă, ca să poată să sărbătorească acasă, în sânul familiei.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Eftimie | Wednesday, 16.01.2013 13:54 Social

National Cinematografic