un_buzoian_si-a_curatat_singur_zapadaNăcazul a lovit, din nou, greu încercatele judeţe din Moldova! Anunţat de ieri seară, codul portocaliu a adus iarnă şi viscol în mai multe judeţe din estul României, la ora actuală sute, poate chiar mii, de cârciumi fiind acoperite sub nămeţi.

Comandamentul de iarnă de la Palatul Victoria s-a reunit de urgenţă azi dimineaţă sub conducerea vicepremierului Liviu Dragnea. În urma discuţiilor cu prefecţii, acesta a anunţat că va trimite în zonele sinistrate câteva camioane cu băuturică, din rezerva naţională de stat consitutită special pentru astfel de evenimente.

Incidente s-au înregistrat în judeţele Buzău, unde autorităţile s-au plâns că lopata de deszăpezit a judeţului este veche de 20 de ani şi nu mai face faţă pentru toate drumurile şi Vaslui, unde, pe fondul lipsei de alcool, nu s-a înregistrat nici un viol cu omor până la ora 8.00.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Eftimie | Friday, 25.01.2013 10:31 Social

National Cinematografic