Tigari ElectroniceDin dorinţa de a scăpa de păcătosul obicei al fumatului, un tânăr din Mizil a încercat, vreme de câteva luni, ţigările electronice. Rezultatele nu au fost, nici pe departe, cele aşteptate. Astfel, acesta s-a trezit cu o factură enormă la curent, când a venit regularizarea.

"Trăgeam câteva fumuri, o puneam la încărcat. Nu pot să spun că fumam mult, dar nici puţin. De exemplu nu fumam în baie, să nu cumva să o scap din gură şi să mă curentez, ştiţi cum e, câteodată e ud pe jos", spune Robert Acrişor, tânărul care a primit această factură imensă.

Prietenii acestuia spun altă poveste. Se pare că acesta devenise atât de dependent de fumatul electronic încât nu mai putea să-şi ţină în frâu poftele. "Când nu mai avea rezerve de nicotină, scotea câte-o siguranţă din tabloul electric şi trăgea din ea până ieşea fum", spun apropiaţii lui Robert.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Wednesday, 06.02.2013 14:56 Social

National Cinematografic