cocalar_fara_lantCazul lui Robert Acrişor a smuls lacrimile a milioane de români! Tânărul de 26 de ani se confruntă cu o boală rară, care îl face alergic la lanţurile de aur şi BMW-uri, accesori obligatorii pentru orice cocalar care se respectă. “Sunt un cocalar veritabil captiv într-un corp de om normal”, îşi plânge soarta Robert Acrişor.

Invitat pe canapeaua de la “Happy Hour”, Robert  a reuşit să-i smulgă lacrimi până şi moderatorului emisiunii. “Sunt condamnat să conduc un Logan! Ce viaţa de cocalar e asta, la volanul unui Logan!?”, a spus Robert, stârnind lacrimile lui Măruţă, dar şi ale invitaţilor prezenţi în platou. “Nici aur nu pot să port la gât, zici că sunt ultimul om normal.”

Robert spune că visează noaptea că are un lanţ de aur de 2 kilograme la gât şi că îşi parchează BMW-ul său auriu pe locul destinat persoanelor cu handicap, dar după ce se trezeşte redevine om. Singura lui consolare este Photoshopul: “Truchez poze, îmi pun lanţ la gât ca să par cocalar, ca să le postez pe Facebook şi să primesc Like-uri de la prietenii mei cocalari.“

Scris de Calin | Tuesday, 12.02.2013 17:41 Social

National Cinematografic