loteria_salariilor_realitateaDrama salariaţilor din trustul Realitatea pare să se apropie de un sfârşit profitabil pentru ambele părţi. După întârzieri deranjante la plata salariilor, angajaţii şi patronatul au identificat împreună o soluţie elegantă.

Cu doar 6 lei, angajaţii RealitateaTV pot cumpăra un bilet de loterie care le poate aduce un salariu, după ce conducerea a propus ca salariile aşteptate de luni bune să fie acordate printr-un tip de tragere la sorţi.

"Am avut în vedere mai multe sisteme, inclusiv o seară de bingo, învingătorul primindu-şi salariul pentru bingo şi chenzina la linie, dar am considerat că metoda e învechită. În consecinţă ne-am orientat spre ceva mai modern, mai simplu, care să nu mănânce din timpul liber al angajatului ", susţine Cozmin Guşă, managerul Realitatea.

În cele din urmă varianta de loterie aleasă a fost loteria de tip scratch-card, respectiv cu bilete răzuibile. Acestea sunt disponibile în mai multe ghişee din instituţie, fiecare costând 6 lei. Evident, cei care cumpără mai multe bilete au şanse cu atât mai mari de a câştiga salariul.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Friday, 22.02.2013 18:32 Social

National Cinematografic