Un grup de cercetători fără viaţă socială şi lipsiţi de imaginaţie a decis să facă un test prin care să stabilească dacă bărbaţii sunt mai inteligenţi decât femeile (sper că aţi sesizat eleganţa exprimării, pentru că puteam să spun la fel de bine "un test care să stabilească dacă femeile sunt mai proaste decât bărbaţii"). Cum s-a desfăşurat testul: un grup de femei şi unul de bărbaţi au fost supuse unor teste de logică, intuiţie şi cultură generală, prin intermediul a 15 milioane de întrebări. La final, grupul femeilor a fost declarat câştigător. Ele au răspuns corect la 4.088.139 de întrebări, faţă de 4.077.596 la câte au răspuns bărbaţii.

 

Din experimentul ăsta fără noimă, cei de la Libertatea au înţeles că femeile sunt mai inteligente decât bărbaţii. Textul nu este semnat, dar se poate bănui uşor cine l-a scris, mai ales dacă ne luăm după cum începe textul: "Poate sună deranjant pentru unii, dar adevărul doare. Femeile sunt mai isteţe decât bărbaţii şi asta a fost demonstrat în urma unor teste care au durat cinci luni."

 

Pe mine unul nu mă deranjează nicidecum acest test. Din mai multe motive. Pentru mine, cultura generală n-are legătură cu inteligenţa - aveam nişte tocilare în liceu care erau în stare să stocheze fără să înţeleagă tone de informaţie. Dar, cel mai important, aşa-zisul experiment nu demonstrează decât că grupul de femei a răspuns corect la mai multe întrebări decât grupul de bărbaţi. Adică nişte femei sunt mai inteligente decât nişte bărbaţi. Acum să fim serioşi, un grup de bărbaţi format din Mircea Geoană, Claudiu Răducanu şi Marian Vanghelie, iar în rest poliţişti şi manelişti poate fi bătut şi de olimpicele de la proba de Abecedar.

 

femeile_sunt_mai_inteligente_decat_barbatii

 

 

 

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Wednesday, 24.02.2010 16:17 Social

National Cinematografic