chavez_imbalsamat_farmecLovitură de imagine extrem de importantă pentru producătorul autohton de cosmetice Farmec, care a câştigat în Venezuela licitaţia pentru îmbălsămarea fostului preşedinte Hugo Chavez.

"Câştigarea licitaţiei din Venezuela reprezintă o reuşită a echipei noastre de marketing, dar succesul se bazează şi pe calitatea renumită a produselor noastre", precizează directorul de comunicare Farmec, Petronela Ridescu.

Reprezentanţii Farmec susţin că procedeul propus de Farmec a impresionat comisia de îmbălsămare, care a avut de ales din zeci de dosare depuse, unele aparţinând unor branduri importante de cosmetice.

"Mai întâi aplicăm o cremă de curăţare, un lăptişor de matcă Doina, continuăm cu un tratament de profunzime şi repetăm aceste operaţiuni până când avem o mumie perfectă. Clientele noastre fidele ştiu cât de bine produsele Farmec împiedică decăderea calităţii tenului", se arată în comunicatul Farmec.

La finalul îmbălsămării, trupul lui Chavez va fi expus în picioare, într-o postură de şef de stat care ţine un discurs, în interiorul unui mausoleu gigant.

Farmec susţine că îmbălsămarea cu produsele cosmetice proprii este la îndemâna oricui şi se poate realiza inclusiv la domiciliu.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Ionut | Saturday, 09.03.2013 17:22 Social

National Cinematografic