90% din spargeri sunt date de români care vor să meargă la toaletă dar n-au unde

Pe lângă românii dau spargeri de plăcere (pnl-psd-udmr) și românii care o fac de foame, a apărut o nouă categorie de infractori periculoși, care dau spargeri de locuințe doar pentru a avea un loc unde să-și facă nevoiele. Poliția Capitalei raportează că numărul spargerilor de locuințe unde nu s-a furat nimic, doar câteva pătrățele de hârtie igienică a crescut exponențial.

„Orice român știe că Bucureștiul e un un oraș de căcat, dar nu știe de ce. Deși are 15 kilometri dintr-o parte într-alta și viteza de deplasare medie este de 5 kilometri la oră, are doar trei toalete publice la trei milioane de locuitori. Oamenii ăia trebuie să-și facă undeva treaba, că sunt pe la muncă, și pentru că nu mai pot face prin ganguri de la miros ajung să spargă locuințele”, spune șeful brigăzii Diverse de la Poliția, căpitanul Panait.

Oamenii legii spun că acest tip de spărgător este foarte ușor de detectat după zgomotul pe care îl face vasul de apă de la veceu când se umple. „Încercând să-ți acopere urmele, infractorii trag apa de mai multe ori și așa sunt prinși în fapt de agenți, care intră și ei prin casele oamenilor să se pișe și ei, că sunt în aceeași situație când sunt în patrulare”.

Scris de Ef
19 noiembrie 2018 14:11
Citește mai mult despre: spargeri toaleta

Alte articole

Vezi mai mult