bentite_tricoloreUn val de frig de origine polară s-a abătut asupra Ţinutului Secuiesc, românii din zonă declarând că nu poţi ieşi din casă fără bentiţă tricoloră.

"Deşi se ştie că aici e Polul Frigului în ţara noastră, i-am văzut pe unii inconştienţi, care s-au aventurat afară din case fără bentiţa tricoloră peste urechi. Şi se mai miră că-i găsesc îngheţaţi prin parcuri", susţine Decebal Popescu, român din Gheorghieni, care poartă bentiţa preventiv pe tot parcursul anului.

Meteorologii avertizează că frigul extrem poate fi fatal cetăţenilor care nu se echipează corespunzător atunci când ies din locuinţe.

"Esenţial e să aibă pe ei cât mai multe straturi de haine, dar trebuie să înţeleagă că cine nu poartă bentiţa tricoloră se pregăteşte inutil, poate să facă ce vrea, că tot va suferi de frig", declară şeful Inspectoratului Teritorial pentru Situaţii de Urgenţă Covasna.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Monday, 25.03.2013 22:03 Social

National Cinematografic