patriahul_daniel_dolarPatriarhia Română a publicat un anunţ de angajare, fiind dorit un Social Media Guru, cu vădite abilităţi de excomunicare pe reţe sociale.

Potrivit anunţului, Biserica Ortodoxă are nevoie de o persoană tânără, dinamică, specializată în social media, dispusă la o activitate orientată spre enoriaş, într-un mediu dinamic şi stimulant, pachetul salarial fiind atractiv.

"Poate avansa, poate avea o carieră la noi. Pe lângă asta, dacă doreşte să continue, poate ajunge, vorba aia, până la dreapta Tatălui", declară Patriarhul Daniel.

Descrierea jobului presupune prezenţa zi de zi la pupitrul de excomunicări şi participarea la campaniile de excomunicare ale bisericii. Cei interesaţi îşi pot trimite CV-ul direct la secţiune de contact de pe site-ul Patriarhiei, sau la cea mai apropiată biserică.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Monday, 15.04.2013 16:49 Social

National Cinematografic