cocalar_pe_loc_de_handicapat_copy„E din ce în ce mai greu să găseşti un loc liber de parcare destinat persoanelor cu handicap”, se plânge Robert Hacrişor, un binecunoscut cocalar bucureştean. „Nu am făcut un calcul, că nu ştiu să scriu sau să citesc, dar am impresia că ne batem câteva mii de cocalari pe fiecare loc de parcare pentru handicapaţi.”

Cocalarii susţin că, cel puţin în marile oraşe, ei sunt majoritari, astfel că locurile de parcare ar trebui să conţină preponderent spaţii destinate persoanelor cu handicap. „Eu, ca cocalar, nu pot parca pe un loc normal. Dacă nu parchez pe loc de handicapat, ce cocalar mai sunt eu? E tot mai greu să fii cocalar adevărat în ţara asta”, se plânge un cocalar teleormănean.

În plus, cocalarii cer ca pentru ei să fie construite rampe speciale de acces în instituţiile publice, ca să poată urca cu maşina până la ghişeu. „De ce să cobor eu din maşină când îmi plătesc impozitul sau amenda? Eu vreau să merg cu BMW-ul până la ghişeu, să plătesc de la geamul maşinii”, propun cocalarii.
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Friday, 05.04.2013 21:10 Social

National Cinematografic