test_dacia_ford_model_tUn test paralel efectuat cu ultimul model Dacia contra Ford Model T arată că industria auto românească a depăşit în sfârşit standardele americane din 1920.

Testul a evidenţiat superioritatea modelului Logan, motor benzină 1.4i contra unui Ford Model T cu motor similar, fabricat în 1919.

"La consum suntem net superiori, la fel şi la manevrabilitate. Ce-i drept, mai trebuie să lucrăm la confortul la volan, precum şi confortul pasagerilor, acolo stăm ceva mai slab decât Ford T", declară Decebal Popescu, autorul testului comparativ.

În ce priveşte siguranţa, cele două modele testate sunt umăr la umăr, ambele stând satisfăcător la siguranţa şoferului, dar nesatisfăcător la siguranţa pasagerilor din spate.

"Ambele maşini au o ţinută de drum bună, elegantă, dar Dacia noastră stă mult mai bine pe curbe, graţie măiestriei inginerilor noştri", a mai declarat Decebal Popescu.

 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Wednesday, 10.04.2013 17:27 Social

National Cinematografic