Pensionarii_cu_mucegaiUn studiu al Ministerului Muncii şi Protecţiei Sociale arată că pensionarii din România nu-şi permit nici măcar brînză cu mucegai. „Într-adevăr, se mănîncă pe rupte pîine cu mucegai sau salam expirat care a prins, din cauza termenului expirat, acea culoare superbă a jadului, însă trebuie să tragem un semnal de alarmă şi să spunem că brînzeturile cu mucegai merg destul de prost!”, ne-a declarat Eftimie L., secretar de stat la ministerul amintit.

În jurul pieţelor au apărut tot mai mulţi bătrîni care vînd, printre ştechere la mîna a paişpea, limbi de ceas şi carcase de casete audio, resturi de mîncare: două felii de salam, jumătate de pîine cu coaja roasă de timp, zgîrciuri doar pe jumătate mestecate şi oase de pe care se mai poate suge măduvă cîteva prînzuri bune. Se vorbeşte chiar de o mafie a pensionarilor traficanţi de resturi alimentare, însă ştirea nu a fost confirmată.

Ministru Sebastian Vlădescu a declarat, văzînd studiul de mai sus, că veniturile obţinute din comercializarea resturilor de mîncare ar trebui impozitate pentru că aşa se face în oricare ţară civilizată din lumea a treia.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de TNR | Monday, 01.03.2010 00:00 Social

National Cinematografic