primul_gratar_subacvaticRenumită în întreaga lume pentru abilitatea de a face grătar în cele mai dure condiţii imaginabile, breasla cocalarilor ridică ştacheta din nou! După ani de antrenament pe terasa blocului, în păduri şi pe platouri alpine, o echipă de cocalari din Bucureşti a reuşit să prepare, în largul Mării Negre, primii mici subacvatici din istorie.

“Mersul la pădure pe fundul mării nu-i pentru oricine: trebuie să fii specialist de specialist”, a declarat Robert Acrişor, coordonatorul grătarului. “Eu unul sunt cocalar de peste 25 de ani şi tot m-am simţit copleşit. Ca să poţi asculta manele la 50 de metri adâncime îţi trebuie un casetofon special, să nu mai vorbim de cât de greu e să conduci până acolo o Dacie tunată fără să te împotmoleşti în alge. Grătarul în sine a fost partea cea mai uşoară.”

Proaspăt întorşi din expediţie, cocalarii temerari intenţionează să împingă şi mai departe limitele grătarului: “Pentru 1 mai am pus ochii deja pe acoperişul Staţiei Spaţiale Internaţionale, urmând să utilizăm şlapi şi maiouri cu plasă concepute în colaborare cu NASA”, a dezvăluit un membru al echipei.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Vasile | Tuesday, 23.04.2013 17:46 Social

National Cinematografic