dacia_offroad_autostradaUzinele Dacia au comunicat că o echipă de designeri şi ingineri lucrează la un prototip, scopul fiind producerea unei maşini de off-road dur, capabilă să parcurgă Autostrada Bucureşti-Piteşti.

"Va fi un autoturism extrem de solid, o maşină bine închegată, pe un şasiu foarte rigid, capabil să înfrunte chiar şi cele mai periculoase gropi şi capcane de pe Bucureşti-Piteşti".

Potrivit specificaţiilor tehnice, maşina va putea atinge viteza maximă de 60 km/h, însă şoferul nu mai are grija evitării craterelor de pe şosele, putându-se concentra pe scrierea de SMS-uri la volan.

Deşi zvonuri din presă susţin că prototipul seamănă mult cu un tanc, inginerii Dacia susţin că varianta finală va fi totuşi diferită şi mult mai uşoară, pentru că se va folosi tablă românească.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Wednesday, 24.04.2013 14:57 Social

National Cinematografic