patriahul_daniel_dolarCredincioştii din toată ţara sărbătoresc astăzi praznicul Ochiului Dracului, când Patriarhul României, ajutat de epsicopi şi mitropoliţi, termină de numărat banii obţinuţi cu ocazia sărbătorilor pascale. În bisericile din toată ţara s-au ţinut slujbe iar tradiţia spune că în această seară, dar numai în această seară, dacă un contabil moare este absolvit de toate păcatele şi ajunge direct în rai, exact în sânul lui Avraam.

Datina strămoşească spune că şeful bisericii, Patriarhul, trebuie să spună amin la fiecare cărămidă de bani numărată şi Tatăl nostru la fiecare sută de mii de euro. Totodată, pentru a-şi umezi buzele şi degetele, va folosi numai apă sfinţită adusă de la muntele Athos.

În această zi creştinii din românia postesc în timp ce fac prăjituri specifice, cum ar fi bănuţi cu ciocolată, bănuţi cu dulceaţă şi bănuţi cu cozonac. Din păcate, seara, la slujba de numărare, doar bătrânii mai participă, să dea şi ei o sută-două de lei, dacă nu se face suma.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Sunday, 12.05.2013 16:00 Social

National Cinematografic