servicii_funerare_complete2Judeţul Vaslui se laudă cu prima firmă de servicii funerare complete din ţară. „Mulţi se laudă că au astfel de servicii complete, dar nu fac altceva decât reclamă mincinoasă. Eu încă nu am auzit de nici o firmă care să asigure şi provocarea decesului, cum face firma noastră de servicii funerare”, a spus Ghiocel Asimionesei, ingeniosul intreprinzător vasluian.

„Nouă ne dai o poză cu clientul şi ne spui pe unde-şi face veacul”, a continuat acesta. „Mai departe, firma noastră se ocupă de tot: îl omoară, îl îmbălsămează, îl pune în sicriu, aduce preot, sapă groapa din cimitir, absolut tot, dar absolut tot. În plus, cel care plăteşte pentru serviciile noastre poate alege şi metoda prin care se ajunge la deces. Majoritatea optează însă pentru varianta tradiţională, datul cu topor sau par în cap.”

De când şi-a deschis afacerea, acum trei luni, Ghiocel Asimionesei spune că a avut câteva sute de cereri pentru servicii funerare complete. „Pe unii chiar a trebuit să-i amânăm, că nu făceam faţă. Dar acum avem şi taxă de urgenţă, dacă vrei să ne ocupăm mai întâi de cineva anume plăteşti în plus şi se rezolvă.”

TNR refuză să ia banii pregătiți de Guvern pentru presă. Mai bine ne apucăm de făcut bere decât să facem presă cu bani de la stat. Și chiar vorbim serios: bereatnr.ro!

Scris de Calin | Wednesday, 22.05.2013 16:35 Social

National Cinematografic