patriahul_daniel_dolarCEO-ul Bisericii Ortodoxe Române, cunoscut și drept Patriarhul Daniel, este de părere că a venit timpul ca o greșeală veche de 2000 de ani să fie reparată. ”Nici acum nu pot să-mi scot din cap suma ridicolă pentru care a fost vândut Iisus, cel mai de succes produs al Bisericii. Lucrurile nu mai pot rămâne așa, procedura trebuie reluată”, este de părere Preafericitul.

”Iuda a greșit, trebuia să-l vând direct romanilor, nu prin intermediari”, acuză Patriarhul Daniel. ”Așa, profitul a ajuns în prea multe buzunare și nimeni nu a fost fericit. Probabil Iuda de aia s-a și sinucis, când a realizat că este un salesman extraordinar de prost.” Tocmai de aceea, Daniel a cerut anularea vânzării lui Iisus și organizarea unei licitații publice, la care să participe cei mai potenți financiar oameni ai planetei.

”Nu e ca și cum Iisus ar fi un simplu produs de serie, pe care să-l vinzi pe bani mărunți. Ca să nu mai zic că e vorba de un Iisus original, nu made in China. Dacă ar fi să mă ocup eu de licitație, fără falsă modestie, l-aș vinde pe Iisus pe milioane, nu pe 30 de arginți. Chiar știu niște arabi plini de bani care ar fi interesați să-l cumpere pe Iisus”, s-a lăudat Preafericitul Daniel.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Sunday, 26.05.2013 12:04 Social

National Cinematografic