patriarhul_daniel_si-a_cumparat_yahtDeranjat de vocile care l-au acuzat că nu e normal să se plimbe într-o limuzină de lux, Patriahul Daniel a decis s-o schimbe cu un yacht, evident tot de lux. Chiar dacă asta înseamnă că Prefericitul îşi va petrece o bună vreme din an în croaziere exotice, el spune că job-ul lui de CEO al Bisericii Ortodoxe Române nu va fi afectat, întrucât Dumnezeu este peste tot, deci şi pe mările şi oceanele planetei.

„Am înţeles în cele din urmă că o maşină nu are nici o relevanţă din punct de vedere religios, aşa că mi s-a părut firesc să renunţ la ea. În schimb, apa este o prezenţă importantă în Biblie, aşa că ideea de a-mi cumpăra un yacht a venit absolut firesc”, s-a explicat Preafericitul Daniel. „Probabil ştiţi fazele cu Iisus şi Moise cu apa, nu mai insist. Numai că eu, spre deosebire de ei, nu pot nici umbla pe apă, nici despărţi apele. Eu nici măcar nu ştiu să înot, deci practic am fost silit de împrejurări să-mi cumpăr un yacht. Că s-a nimerit să fie unul de lux, asta pur şi simplu s-a întâmplat, probabil aşa a vrut Dumnezeu.”
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Friday, 31.05.2013 09:05 Social

National Cinematografic