Am citit în Click că în Italia este permis sexul în lift atît timp cît el se „consumă” între etaje. Faptul că este consumat, fie şi între etaje, nu are nimic de-a face cu băgatul în gură. Deşi „consumul” de sex nu este interzis. (Poate că sexul ar trebui introdus şi în coşul alimentar al pensionarilor!) Ar fi ceva să vedem în lift un avertisment: Consumul de sex poate produce impotenţă! Sau: Evitaţi consumul excesiv de sex, grăsimi sau sare!

O întrebare: asta e munca pe care o fac românii în Italia „în construcţii”? Ideea e că pe ăştia de la Click îi doare grija că în România sexul în lift se pedepseşte.
Tot e bine că sexul care se consumă (e demenţială expresia asta!) în lift e cînd sus, cînd jos, după cum vrea muşchii tăi.

Apropo - că tot vine, revine, Ziua Femeii - mai e expresia „să întreţii relaţii sexuale”. Orice relaţie trebuie întreţinută, altfel nu durează, cum ar spune psihologul de serviciu de la Click sau de la Cancan. Adevărul e că sînt multe păsărici de-astea întreţinute sexual!

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Mihai | Thursday, 04.03.2010 22:00 Social

National Cinematografic