blugi_turcestiVasluiul este în plin avânt economic! Văzut de mulţi un judeţ înapoiat, undeva la nivelul Evului Mediu, Vasluiul a surprins pe toată lumea, prin gesturi caracteristice anului 1990. Istoricii şi sociologii ridică din umeri şi spun că ceea ce se întâmplă în cel mai sărac judeţ al ţării este absolut inexplicabil, fiind de părere că asistăm la veritabil „miracol vasluian”.

Astfel, în judeţ au început să apară blugi aduşi din Turcia, gume Turbo şi tricouri cu Bruce Lee şi Jean Claude Van Damme. În plus, vasluienii încep să renunţe să se mai uite la bulgari, primele antena parabolice fiind deja vizibile în oraşele mai mari ale judeţului. De asemenea, îşi fac firav apariţia şi primele centre de închirieri casete video şi consignaţii, unde se găsesc chiar şi casetofoane Futachi.

„Ceea ce se întâmplă acum este o palmă peste obrazul celor care fac glume pe seama judeţului nostru”, a declarat, plin se sine, prefectul de Vaslui, în timp ce afişa o pereche nouă de blugi Pyramid, proaspăt aduşi din Turcia. „Mai avem de recuperat doar vreo 20 şi ceva de ani, momentul în care vom ajunge cu dezvoltarea în prezent este aproape.”
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Monday, 03.06.2013 08:37 Social

National Cinematografic