Veşti nu tocmai bune pentru românii care vor merge în acest an pe litoral. Cei care vor dori să se îngroape în nisip vor fi obligaţi să apeleze la un preot, căruia vor trebui să îi achite şi o sumă de bani pentru serviciile prestate. „Îngroparea, fie ea şi în nisip, este un obicei sacru, care trebuie făcut după canoanele bisericeşti. Prezenţa preotului este obligatorie”, a decretat Patriarhul Daniel.

preoti_ingropat_in_nisip.jpg Preafericitul spune că va pregăti un întreg contingent de preoţi, care să acopere eficient toate cazurile de turişti care vor dori să se îngroape în nisip. Din considerente financiare, românii se vor putea îngropa în nisip doar câte unul, nu mai mulţi odată. În schimb, nu există limită la numărul de îngropări, fiecare o poate face ori de câte ori vrea, cu condiţia să îi permită buzunarul.

Mai mult, Patriarhul Daniel susţine că va monitoriza personal dacă preoţii îşi vor face treaba, cu ajutorul yachtului de lux recent achiziţionat. „Pe preoţi nu poţi să-i păcăleşti cu «Dumnezeu e sus şi vede!», dacă nu stai tu personal cu ochii pe ei te fac la bani, îi ascund în sutană şi raportează că au oficiat mai puţine îngropări în nisip decât au făcut în realitate. O să mă plimb cu yachtul prin toate staţiunile, să fiu sigur că nu mă fură”, a explicat Prefericitul.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Tuesday, 04.06.2013 09:10 Social

National Cinematografic