Parintii-care-pleaca-la-munca-in-Pipera-trebuie-sa-dovedeasca-ca-au-in-grija-cui-sa-lase-copiiiMăsuri disciplinare dure într-un office building din Pipera! Un tânăr angajat al unei companii multinaţionale ar fi fost concediat pe loc după ce a decedat fără să anunţe cu 3 zile în avans, conform protocolului intern al firmei. Potrivit specialiştilor, asemenea sancţiuni sunt des întâlnite în mediul corporatist, astfel explicându-se şi eficienţa de invidiat a angajaţilor.

“Începând de astăzi Vlăduţ nu mai ocupă funcţia de Junior BDSM în compania noastră ”, a declarat Decebal Popescu, CEO-ul firmei. “Înţelegem momentele grele prin care trece, având în vedere că a părăsit această lume, însă politica noastră faţă de astfel de incidente este clară: orice absenţă de la job trebuie anunţată cu trei zile înainte, fie că pleci în vacanţă, te căsătoreşti sau te îneci în mod tragic cu o bucată de crenvurşt şi îţi dai duhul, precum fostul nostru angajat.”

Deşi îl compătimesc pe tânărul Vlăduţ, ceilalţi angajaţi ai corporaţiei sunt în asentiment cu managerul lor. “Nu tolerăm lipsa de disciplină”, explică Robert Acrişor, Executive CIM. “Eu unul anunţ conducerea cu o săptămână înainte şi când urmează să alunec pe o coajă de banană”
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Wednesday, 05.06.2013 07:04 Social

National Cinematografic