paula_iacobMomente jenante într-un studio al televiziunii RTV când unul din invitaţi, avocata Paula Iacob, a decedat în platou iar emisiunea a continuat vreme de mai bine de două ore. Ba, mai mult, producătorii emisiunii au mai machiat-o un pic, într-o pauză publicitară şi i-au adus şi nişte apă.

Deşi era ora prânzului şi audienţa emisiunii atinsese deja 10 români pe minut, nimeni nu a observat decesul cunoscutei avocate. “Cameramanii interogaţi de noi au spus că dormeau în timpul emisiunii. Am verificat şi, într-adevăr, acesta este obiceiul. Singura emisiune RTV la care nu dorm cameramanii este cea a Sorinei Matei, că are vocea ca o pisică trecută prin şmirghel şi cioburi”, a declarat procurorul criminalist care se ocupă de caz.

Ceilalţi invitaţi din platou s-au comportat, şi ei, ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic. “Tăcerea dumneavoastră spune multe”, a concluzionat moderatoarea emisiunii la finalul acesteia.
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Wednesday, 05.06.2013 14:34 Social

National Cinematografic