paula_iacobMomente jenante într-un studio al televiziunii RTV când unul din invitaţi, avocata Paula Iacob, a decedat în platou iar emisiunea a continuat vreme de mai bine de două ore. Ba, mai mult, producătorii emisiunii au mai machiat-o un pic, într-o pauză publicitară şi i-au adus şi nişte apă.

Deşi era ora prânzului şi audienţa emisiunii atinsese deja 10 români pe minut, nimeni nu a observat decesul cunoscutei avocate. “Cameramanii interogaţi de noi au spus că dormeau în timpul emisiunii. Am verificat şi, într-adevăr, acesta este obiceiul. Singura emisiune RTV la care nu dorm cameramanii este cea a Sorinei Matei, că are vocea ca o pisică trecută prin şmirghel şi cioburi”, a declarat procurorul criminalist care se ocupă de caz.

Ceilalţi invitaţi din platou s-au comportat, şi ei, ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic. “Tăcerea dumneavoastră spune multe”, a concluzionat moderatoarea emisiunii la finalul acesteia.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Wednesday, 05.06.2013 14:34 Social

National Cinematografic