constitutie_colac_toaletaTot mai mulţi bărbaţi din România ridică semne de întrebare în legătură cu modificarea Constituţiei, după ce un zvon susţine că e posibil să devină obligatoriu să cobori colacului toaletei.

"Ar fi o încălcare gravă a drepturilor omului. Unii bărbaţi refuză să coboare colacul din cauza credinţelor religioase. E ca şi cum i-ai cere unui musulman să-şi facă cruce", susţine Decebal Popescu, preşedintele Asociaţiei Colacul de Salvare, care militează pentru dreptul bărbaţilor de a lăsa capacul ridicat.

Bărbaţii avertizează că o eventuală adoptare a unui astfel de amendament ar duce la ample proteste de stradă ale bărbaţilor.

"Nu e suficient că ducem gunoiul? Ce urmează? Să fim obligaţi să spălăm separat hainele albe şi hainele colorate? Suntem pregătiţi să luptăm pentru dreptul nostru strămoşesc de a lăsa colacul ridicat", a mai declarat Decebal Popescu.

Membrii asociaţiei susţin chiar că vor merge până la a propune un amendament prin care se interzice comercializarea colacelor de toaletă.

"Noi şi-aşa nu prea le folosim, mai mult ne încurcă", argumentează Decebal Popescu.

Scris de Ionut | Wednesday, 05.06.2013 12:05 Social

National Cinematografic