Când citeşti articole cum e ăsta, despre “cel mai împuţit român”, nu ai prea mult glume la îndemână. Iniţial, voiam s-o fac pe aia cu "probabil ţine şi câini morţi în casă", dar – stupoare – chiar ţinea câini morţi în casă. De fapt, omul mergea chiar mai departe (din cauza mirosului, probabil) şi colecţiona câini mumificaţi. Pe lângă ăştia, câinii (doar) morţi sunt parfum.

Gunoierii s-au speriat puţin atunci când au văzut carcasa de câine pe covor, noroc că moşul împuţit i-a liniştit imediat: “Staţi liniştiţi, nu muşcă. E cuminte, unde-l pui, acolo stă.”

 

Bătrânul avea în casă peste 15 tone de gunoi. Găseai la el ce voiai şi, mai ales, ce nu voiai: haine putrezite, ziare din ultimii 20 de ani, câini şi pisici moarte şi, probabil, multe firimituri şi scame, că aspiratorul era defect, bun de aruncat la gunoi, altfel nici nu l-ar fi păstrat.

Oricum, până şi din articolul ăsta se vede că Libertatea ţine cu Băsescu, a ajuns să-i imite chiar şi felul de a bălăcări. Pentru tabloid, moşul care strânge gunoi în casă e „cel mai împuţit român”, la concurenţă cu ţiganca împuţită de la Antena 1. Dacă Libertatea era un ziar pro-Iliescu, probabil că nebunul care colecţionează câini morţi ar fi fost “cel mai animal român”.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Dan | Friday, 05.03.2010 11:05 Social

National Cinematografic