molozCunoscut pentru lipsa sa de bogăţii naturale, Bucureştiul se poate lăuda acum cu unul din cele mai mari, dacă nu cel mai mare, zăcământ de moloz din lume. Descoperirea a fost făcută de o serie de muncitori şi geologi care se chinuiau să dărâme o clădire istorică din centrul Capitalei.

“Am muncit 6 luni la demolarea acestei clădiri, monument de clasă A şi, pe măsură ce dărâmam la ea, dădeam de tot mai mult moloz”, spune unul din muncitori. “Când am pus-o la pământ era numai moloz în jurul nostru, cred că e o vână de moloz pe-aici prin zonă”, spune şeful echipei.

Geologii veniţi la faţa locului au estimat molozul la câteva mii de tone. “Asta-i doar ce vedem la suprafaţă. Dacă ne apucăm şi săpăm cred că stăm pe miliarde de tone de moloz care abia aşteaptă să fie dus la suprafaţă”, a explicat şeful catedrei de geologie de la Universitatea Bucureşti, Decebal Popescu. Conform primelor previziuni, molozul din capitală ne-ar ajunge pentru cel puţin 150 de ani. “Până atunci însă tehnologia va evolua suficient cât să găsim metode mai moderne de a face mizerie în jur”, spun specialiştii.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Monday, 10.06.2013 07:35 Social

National Cinematografic