constanta_pustieNici măcar constănţenii nu mai aleg să îşi petreacă vara pe litoralul românesc! Recent, un grup de români s-a rătăcit în drum spre Nisipurile de Aur şi a ajuns în oraşul lui Radu Mazăre, constatând cu uimire că acesta este complet pustiu de peste o lună de zile.

“Am omis să facem dreapta spre graniţă şi ne-am trezit în mijlocul Constanţei“ spune Decebal Popescu, şoferul grupului. “Arăta ca oraşele fantomă din filmele western: ciulini purtaţi de vânt, uşi fluturând larg deschise şi nici ţipenie de om pe străzi. Într-un târziu ne-am întâlnit cu un bătrân care ne-a lămurit că toată lumea e plecată la mare la bulgari, că e mai ieftin decât să stea la mare acasă. Se întorsese fiindcă îşi uitase ochelarii, dar acum regreta, spunând că ar fi fost mai ieftin să-şi facă unii noi la Albena sau la Balcic.”

“Există zvonuri că în extremitatea nordică a municipalităţii, la Mamaia, ar exista un hotel unde mai sunt cazaţi oameni”, au transmis autorităţile constănţene, aflate şi ele în Bulgaria. “Nu am reuşit să-i contactăm, dar avem motive să credem că e vorba despre persoane care au interdicţie în ţara vecină. Altfel nu ne explicăm ce mai caută pe litoralul nostru.”
Scris de Vasile | Tuesday, 11.06.2013 12:50 Social

National Cinematografic