maruta_in_emisiunea_happy_hourUn studiu recent a scos la iveală câteva din necazurile pe care le întâmpină telespectatorii emisiunilor lui Măruţă în cazul în care, printr-o minune, nu rămân repetenţi şi reuşesc să intre în examenul de bacalaureat. Astfel, 99% din ei nu au nici o şansă să ia Bacul, IQ-ul nefiind suficient de mare iar cunoştinţele prea puţine pentru a face faţă unei asemenea provocări.

În medie, e suficient să te uiţi la 4-5 emisiuni pentru a deveni atât de prost cât să nu mai ştii nici să-ţi scrii numele. Totuşi, există şi situaţii mai grave, când te poţi tâmpi de la o singură emisiune, dacă ai noroc de un combo letal, cu Oana Zăvoranu, Vadim şi Bianca Drăguşanu.

“Sunt oameni care au urmărit emisiunile lui Măruţă şi au reuşit să treacă proba de română oral, că au ţinut gura închisă şi nu le-a curs scuipatul din gură. Mai departe însă, când au trecut la probele scrise a fost dezastru, au reuşit să-şi scrie numele pe foaie dar, când au trecut la prenume, au clacat”, a declarat un oficial al Ministerului Educaţiei. O situaţie similară se întâlneşte şi printre cei care se uită la emisiunea lui Capatos, în timp ce procentajul este mult mai mic în cazul celor care râd la glumele din Las Fierbinţi. Aceştia nu se confruntă cu problema Bacului, pentru că nu au promovat capacitatea şi nu sunt la liceu.

TNR refuză să ia banii pregătiți de Guvern pentru presă. Mai bine ne apucăm de făcut bere decât să facem presă cu bani de la stat. Și chiar vorbim serios: bereatnr.ro!

Scris de Eftimie | Thursday, 13.06.2013 05:57 Social

National Cinematografic