patriarhul_daniel_alexandra_stanVestea că Alexandra Stan a fost umplută de vânătăi de impresarul său a ajuns până la urechile Patriarhului Daniel. Acesta s-a declarat siderat de cele întâmplate, recunoscând cu sinceritate că atât de deznădăjduit şi lipsit de încredere în umanitate nu s-a simţit nici măcar atunci când a pierdut sume colasale la pokerul săptămânal pe care îl joacă cu mitropoliţii.

Preafericitul a promis că va face tot ce depinde de el pentru ca agresorul Alexandrei Stan să fie pedepsit exemplar de Dumnezeu. “Impresarul acela e o bestie, din câte am înţeles nici măcar nu a donat bani pentru construirea Catedralei Mântuirii Neamului. Dumnezeu chiar ar trebui să facă o excepţie în cazul lui şi să-l bată cu parul, că merită. Dacă n-o face Dumnezeu, jur că pun eu personal mâna pe par şi-l altoiesc pe agresor.”

Pentru a-i ridica moralul Alexandrei Stan, Patriahul Daniel a hotărât ca în cadrul slujbei de duminca viitoare absolut toţi preoţii să intrepreteze cea mai de succes piesă a cântăreţei, Mr.Saxobeat. De asemenea, Preafericitul a mai decis ca toţi banii care vor fi adunaţi duminică în cutia milei să fie donaţi, ca de obicei, pentru construirea Catedralei Mântuirii Neamului.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Monday, 17.06.2013 19:37 Social

National Cinematografic